Förrätter
 
Vitlöksbröd med örtaioli                             
59:-
 
Kalvcarpaccio med örtemulsion,
syltad rödlök, kapris, parmesan, svartrot   
129:-
 
Skagentoast                                            
159:-
 
Sallader
 
Caesarsallad med kyckling och bacon      
155:-
 
Quinoasallad med varmrökt lax
och örtaioli                                              
165:-
 
Varmrätter
 
Hamburgare, rödkålsslaw, bacon, ost,
Invits rökiga dressing,
pommes frites                                         
179:-
 
Oxfilépasta i krämig vitlökssås                 
189:-
 
Krämig örtrisotto med friterad getost och primörer
199:-
 
Rödingfilé med picklad rödlök,
rökt sidfläsk, jordärtskockspuré,
brynt smör, ljummen potatis
och sparrissallad                                      
259:-
 
Lammytterfilé med rödvinsås, vitlökssmör
och primörer                                            
279:-
 
Rimmad torsk med musselsås,
blåmusslor, sparris, vårlök och gnocchi    
305:-
 
Oxfilé med pepparsås, primörer och
rostad potatis                                          
325:-
 
Efterrätter
 
Glass med jordgubbar och
85:-
 
Crème brûlée med granatäppelgranité       
99:-
 
Cheese cake salted caramel
med jordgubbar                                         
99:-