Välkomen till invit
FÖRRÄTTER
Vitlöksbröd med aioli
Kräftskagen
Capresesallad
Moules marinière
VARMRÄTTER
Grillad oxfilé med pepparsås och
rostad potatis & tomat, rucolasallad
Grillad flankstek med rödvinsås, bearnaisesås & pommes frites
Caesarsallad med kyckling & bacon
Hamburgare med cheddardressing, rostad lök, aioli och pommes frites
Vegetarisk burgare med cheddardressing, rostad lök, aioli och pommes frites
Rostbiff med potatisgratäng rödvinsås
och tomatsallad.
Gravlax med dillslungad potatis och
hovmästarsås
Smörstekt koljafilé med potatispuré
Bacon, kapris, salladslök, rödvinsås.
Vegetariska sojabiffar med couscous & aioli
EFTERRÄTTER
Chokladfondant jordgubbscoulis vaniljglass & jordgubbar
Crème brûlée med saltrostade mandlar.
Gräddglass med varma hjortron och knäckflarn
STARTERS
Garlic bread with aioli
Crayfish toast
Caprese salad
Moules marinière
MAIN COURSES
Grilled beef fillet with pepper sauce and
roasted potatoes & tomato, ruccolasalad
Grilled flank steak with red wine sauce, béarnaise sauce and french fries
Caesar salad with chicken & bacon
Hamburger with cheddar dressing, roasted onions, aioli and french fries
Vegetarian burger with cheddar dressing, roasted onions, aioli and french fries
Roast beef with potato gratin red wine sauce and tomato salad.
Gravlax with dill potatoes and
dill-scented mustard sauce
Butter fried haddock fillet with mashed potatoes, bacon, capers, green onions, red wine sauce.
Vegetarian soy steaks with couscous & aioli
DESSERTS
Chocolate fondant strawberry coulis vanilla ice cream & strawberries
Crème brûlée with salt-roasted almonds.
Ice cream with hot cloudberries and butterscotch biscuit