Välkomen till invit
 

FÖRRÄTTER
 
Vitlöksbröd med aioli
 
Kräftskagen
 
Capresesallad
 
Moules marinière 
 
VARMRÄTTER
 
Grillad oxfilé med pepparsås och
rostad potatis & tomat, rucolasallad
 
Grillad flankstek med rödvinsås, bearnaisesås & pommes frites
 
Caesarsallad med kyckling & bacon
 
Hamburgare med cheddardressing, rostad lök, aioli och pommes frites
 
Vegetarisk burgare  med cheddardressing, rostad lök, aioli och  pommes frites
 
Rostbiff med potatisgratäng rödvinsås
och tomatsallad.
 
Gravlax med dillslungad potatis och
hovmästarsås
 
Smörstekt koljafilé med potatispuré
Bacon, kapris, salladslök, rödvinsås.
 
Vegetariska sojabiffar med couscous & aioli
  
EFTERRÄTTER
 
Chokladfondant jordgubbscoulis vaniljglass & jordgubbar
 
Crème brûlée med saltrostade mandlar.
 
Gräddglass med varma hjortron och knäckflarn 
 

STARTERS
 
Garlic bread with aioli
 
Crayfish toast
 
Caprese salad
 
Moules marinière
 
MAIN COURSES
 
Grilled beef fillet with pepper sauce and
roasted potatoes & tomato, ruccolasalad
 
Grilled flank steak with red wine sauce, béarnaise sauce and french fries
 
Caesar salad with chicken & bacon
 
Hamburger with cheddar dressing, roasted onions, aioli and french fries
 
Vegetarian  burger with cheddar dressing, roasted onions, aioli and french fries
 
Roast beef with potato gratin red wine sauce and tomato salad. 
 
Gravlax with dill  potatoes and
dill-scented mustard sauce
 
Butter fried haddock fillet with mashed potatoes, bacon, capers, green onions, red wine sauce.
 
Vegetarian soy steaks with couscous & aioli
 
DESSERTS
 
Chocolate fondant strawberry coulis vanilla ice cream & strawberries
 
Crème brûlée with salt-roasted almonds.
 
Ice cream with hot cloudberries  and  butterscotch  biscuit